Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over lopende acties of over Try Now? Op deze pagina vind je alle veelgestelde vragen onderverdeeld in categorieën.

Over Try Now

Wat is Try Now?

Op www.try-now.nl kun je een sample van een product of proefabonnement aanvragen. Gratis of met korting. Je kunt de samples en proefabonnementen aanvragen door een sms-bericht te sturen of je vraagt ze aan via deze website.

Met gratis bedoelen wij dat je voor het betreffende product of proefabonnement niets betaalt. Verzendkosten staan daar los van en dien je dus wel te betalen. 

 

Je kunt Try Now overal tegenkomen: in magazines, op TV, op een billboard of online.

 

Zijn er samples beschikbaar voor goede doelen, activiteiten, en verenigingen?

Try Now kan geen beslissing nemen over het extra uitgeven van samples. Wij verzoeken je vriendelijk om voor een antwoord op deze vraag contact op te nemen met de fabrikant van het product.

Kan Try Now sponsor worden van onze vereniging?

Try Now doet geen sponsoring.

Waar vind ik de actievoorwaarden?

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Zijn er nieuwe acties gepland?

Nieuwe acties worden tijdig gemeld op www.try-now.nl. Om altijd op de hoogte te zijn van nieuwe acties kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Samples bestellen

Hoe vraag ik een sample aan per SMS?

Om een sample via SMS aan te vragen, stuur je ons in een SMS het SMS-woord dat bij de actie staat vermeld met daarachter je achternaam, postcode en huisnummer naar 7171.

Bijvoorbeeld: RICOLA (spatie) Janssen (spatie) 1051ed (spatie) 18

Ik heb een sample aangevraagd via SMS, is mijn contactinformatie goed doorgekomen?

Je adresgegevens worden door ons gecontroleerd op juistheid. Als alles in orde is ontvang je het sample maximaal 10 dagen na je aanvraag op het door jou opgegeven adres.

Ik heb een sample aangevraagd per SMS, moet ik hiervoor betalen?

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het bestellen via SMS. Je betaalt alleen de kosten uit je eigen bundel. Als je niet weet wat dit inhoudt, vragen we je vriendelijk eerst contact op te nemen met je provider.

Je verstuurt maximaal twee keer een eigen SMS. Voor de instructie- en bevestigingsberichten die je ontvangt wordt niets in rekening gebracht. Ook voor de samples en verzending ervan wordt niets extra in rekening gebracht.

Ik wil graag meerdere samples bestellen.

Helaas geldt bij Try Now dat iedere klant een sample maar één keer kan bestellen.

Ik heb een sample ontvangen en ik wil het product graag kopen.

Om het product te kopen verwijzen wij je graag naar de leverancier. Je kunt ook een aankoop doen in een fysieke winkel.

Mijn ontvangen kortingscode werkt niet.

Je kunt de ontvangen kortingscode zelf intypen of kopiëren in het daarvoor bestemde veld. Let er in beide gevallen op dat er geen spaties voor of achter de code staan. 

Als je de code hebt ingevoerd klik je op 'code invoeren' om de korting te verrekenen. Het totaalbedrag wordt dan verminderd met de waarde van je kortingscode.

Ik zie dat de acties “wegens succes” niet meer beschikbaar zijn?

Op alle acties geldt de regel op = op.

Hoe werkt een geld terug-actie?

Stap 1 Aanvragen sample
Je vraagt een sample aan via www.try-now.nl en ontvangt met het sample een unieke code per voucher of e-mail.

Stap 2 Aankoop winkelverpakking
Je koopt na je sample-aanvraag ook een winkelverpakking. Met je unieke code en het barcodenummer van de winkelverpakking kun je (een deel van) het aankoopbedrag terug ontvangen.

Stap 3 Invullen van uw gegevens
Voer op www.try-now.nl/geld-terug je unieke code in. Volg daarna de instructies bij het beantwoorden van de vragen. Je hebt de winkelverpakking nodig om alle vragen te kunnen beantwoorden.

Wanneer je een sample hebt aangevraagd en je unieke code invoert verschijnen automatisch je gegevens. Je hoeft dan alleen nog de ontbrekende gegevens van de winkelverpakking in te vullen.

Stap 4 Uitbetaling
Het retourbedrag wordt binnen 14 dagen na invullen van je gegevens op www.try-now.nl/geld-terug op je bank- of girorekening gestort. Wij adviseren je om gekochte actieverpakkingen en de kassabon te bewaren tot uitbetaling heeft plaatsgevonden. De organisator van de actie kan voor controle contact met je opnemen. Bij gebleken misbruik wordt er niet uitbetaald. Uitbetaling geschiedt via het reguliere betalingsverkeer.

De afzender die op het bank-/giro afschrift staat vermeld is M+ Group inzake Try Now (aktienaam)

Persoonsgegevens
Voor Try Now is een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens van groot belang. Voor meer informatie kun je onze privacyverklaring lezen.

Let op: Niet voor ieder aangeboden product op Try Now geldt een geld terug-actie. Op het moment dat een Try Now geld terug-actie van toepassing is, ontvang je automatisch een e-mail met een unieke code en aanvullende informatie. In alle andere gevallen geldt er geen Try Now geld terug-actie of is de geld terug-actie inmiddels verlopen. Bekijk de voorwaarden (pdf) voor Try Now geld terug.

Verzending & levering

Ik woon niet in Nederland, kan ik samples bij Try Now bestellen?

Wij leveren helaas alleen binnen Nederland.

Ik heb een sample aangevraagd maar nog steeds niet ontvangen.

Mogelijke redenen:

  • Er zijn nog geen tien werkdagen verstreken sinds je aanvraag. Je ontvangt het sample binnen 10 werkdagen tenzij anders vermeld in de berichtgeving die je bij je aanvraag hebt ontvangen.
  • Je hebt het product al een keer aangevraagd. Er geldt een maximum van één product per klant.
  • Je hebt een buitenlands adres opgegeven. Helaas leveren wij alleen binnen de Nederlandse grenzen.

Zijn bovengenoemde redenen niet op jou van toepassing? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Vermeld daarin alsjeblieft of je via sms hebt besteld (inclusief mobiele nummer), of via onze website. 

Nieuwsbrief

Ik heb een sample aangevraagd maar ik wil dat mijn adres niet wordt gebruikt voor verdere doeleinden.

Als je geen informatie wil ontvangen over activiteiten, producten en diensten van Try Now kun je je gegevens laten blokkeren. Stuur ons een bericht via het contactformulier met daarin onderstaande gegevens:

- Onderwerp: uitschrijving (nieuwsbrief / aangevraagd product)
- Je naam en adresgegevens
- Manier van aanvraag (SMS/Internet)
- Datum van aanvraag

Als je geen informatie van de aanbieder van het bestelde sample meer wil ontvangen, kun je via dezelfde weg contact met ons opnemen om je gegevens te blokkeren. Als de actie van de betreffende aanbieder op Try Now al is afgelopen, vragen wij je vriendelijk om je uitschrijving bij dat bedrijf zelf te regelen.

Hoe kan ik mij uitschrijven voor de digitale nieuwsbrief van Try Now?

Ga naar 'Afmelden nieuwsbrief' om je uit te schrijven.

Klachten

Ik heb een klacht over Try Now, waar kan ik die naar toe sturen?

Je kunt je klachten richten aan:

M+ Group BV
Inzake Try-Now
Postbus 203
2400AE ALPHEN AAN DEN RIJN

Wil je een snellere reactie, vul dan ons contactformulier in.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe Try Now acties en ontwikkelingen?

Schrijf je dan gelijk in voor onze nieuwsbrief:

×

Bedankt voor je aanmelding!

Je ontvangt een e-mail waarmee je de nieuwsbrief inschrijving kan activeren.

×
;